Content

Social media

Content Marketing fotografie video

Sociale media zijn musthave tools voor je organisatie of bedrijf. Ze helpen om jouw activiteiten online te vertellen en om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Maar hoe, wanneer en welke sociale kanalen pas je toe? En welke strategie kies je daarbij? Red Banana is gespecialiseerd in social content creatie en helpt je graag.

Red Banana = social media

Sociale media maken deel uit van het Red Banana DNA. Wij zijn wekelijks, dagelijks of eigenlijk gewoon ieder minuut van de dag met social media bezig. Vanuit ons kantoor in het Brabantse Roosendaal werken wij aan sociale-mediastrategieën voor mooie merken, producten en organisaties. Wij creëren social content in de vorm van inspirerende verhalen en gaan graag de interactie met de community aan. Dat is waar wij goed in zijn!

Sociale media zijn onmisbaar

Sociale media zijn onmisbaar om een merk te versterken. Bovendien geven social-mediakanalen als Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en Twitter je onwijs veel kansen om je bedrijf of merk op een creatieve wijze onder de aandacht te brengen. Daarbij is het essentieel om een waardevolle sociale-mediastrategie te ontwikkelen. Wij geloven dat het vandaag de dag gaat om de verbintenis en interactie met het publiek.

Social media advertising

Ook op het gebied van social advertising zijn wij sterk. Adverteren op social media is een goede manier om je merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij creëren sociale campagnes waarmee je het bereik van je berichten kunt vergroten of meer likes en volgers kunt genereren.

Red Banana helpt je bij:

  • Het bepalen van de social-mediastrategie en het creëren van een social media plan
  • Het managen van een social community
  • Het creëren, publiceren, distribueren en monitoren van content voor sociale kanalen
  • Het meten en analyseren van social-mediaresultaten
  • Ben je benieuwd wat wij op het gebied van social-mediamanagement voor je kunnen betekenen? Laat het weten, wij helpen je graag verder.