Content Design

Een website laten maken? Zó doen wij dat!

Je wilt een professionele website laten maken. Maar hoe pak je dat aan? Wij vertellen je er alles over op deze pagina!

Geschreven door Brett Rijsdijk Fotografie door Rowan Lens
Website laten maken
Je bent eruit…

Je wilt een (nieuwe) wesite laten maken

WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele website, goed vindbaar, met een sterk verhaal. Een website die optimaal te bekijken is op pc’s, laptops, tablets en smartphones.

Een goede website straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Design speelt daarbij een belangrijke rol. You never get a second chance to make a first impression. Cliché, maar nog steeds helemaal waar. De eerste indruk moet goed zijn, in een flits vormt de bezoeker al een mening. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk onweerstaanbaar is.

Een website laten maken doe je bij Red Banana! Wij hebben vele jaren ervaring met het maken van professionele websites voor diverse klanten. Een website maken is voor ons veel meer dan alleen het typen van een stukje code. De website moet namelijk het visitekaartje van het bedrijf zijn. Het is de ultieme vorm van branding en dé manier om je merk op de kaart te zetten. Dat creëer je niet alleen met een stuk code en de combinatie van een paar mooie beelden. Daarvoor dompelen we ons helemaal onder in de wereld waarin jouw bedrijf zich bevindt. Alleen zo kunnen wij voor jou de beste website maken die er bestaat!

Optiek van Wely mobile hero
Kasteel Maurick mobile hero
Indoor-Skydive-Roosendaal-Mobile-hero
Een website door het Red Banana team laten maken?

Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

WEBSITE MAKEN

Een website maken is nog niet zo makkelijk. Daarom kun je beter een website laten maken. Als website bouwer doen wij dit graag voor je! Voordat we aan de slag gaan met een nieuwe site maken, willen we je echter eerst goed leren kennen. Een gedegen onderzoek en analyse uitvoeren voordat we een nieuwe website maken, is namelijk essentieel. We kijken hierbij niet alleen naar je huidige website, maar onder andere ook naar het bedrijf zelf en jullie doelgroep.

Als website bouwer geloven we dat het uiterlijk van de website belangrijk is, maar dat het maken van een goed converterende website nog belangrijker is. Wij bouwen daarom altijd een actiegerichte site die bezoekers triggert om bijvoorbeeld downloads te doen, formulieren in te vullen of aankopen te doen. Dit doen we door middel van het invoegen van een zogenaamde ‘call to action’: een prikkelende tekst die aanspoort tot actie. Wij zijn pas tevreden als jouw websitebezoekers worden omgezet tot leads of zelfs klanten!

Alle stappen die we doorlopen bij het bouwen van een website zijn gericht op het behalen van resultaten. Bovendien houden we het niet bij een website alleen: we blijven de website na oplevering volgen om het resultaat continu in de gaten te houden en te verbeteren. Deze verbeteringen zijn niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk door middel van goede content. Dit doen we al jarenlang succesvol voor diverse tevreden klanten uit verschillende branches, zoals Garmin, Indoor Skydive Roosendaal en Het Hooihuis. Een selectie van onze cases vind je hier. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Wie door ons een nieuwe website wil laten maken, hoeft zich nergens zorgen over te maken! Wij denken standaard met je mee over alles wat komt kijken bij een nieuwe website. Uiteraard zijn de websites die door Red Banana worden gemaakt bovendien:

  • – Razendsnel
  • – Converterend
  • – Gebruiksvriendelijk
  • – Actiegericht
  • – Responsive
  • – Mobile first
  • – Aantrekkelijk
  • – Inspirerend
  • – Toekomstbestendig

Wil je meer weten over wat voor websites we precies bouwen, hoe we dat doen en voor wie? Check dan de informatie op deze pagina of neem direct contact met ons op voor een kennismakingsafspraak!

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Een website bouwen doen wij al jaren met WordPress. WordPress is een zogenaamd CMS-systeem, oftewel een content management systeem of websitebeheersysteem in het Nederlands.

Het voordeel van dit CMS-systeem ten opzichte van andere websitebeheersystemen is dat WordPress websites eenvoudig te beheren zijn. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Ter vergelijking: als je met Microsoft Office overweg kan, kun je ook met WordPress werken. Zodra wij jouw WordPress website hebben opgeleverd, kun je dus gemakkelijk zelf aanpassingen doen op je website. Zodoende heb je ons niet steeds nodig als je tekstuele of visuele aanpassingen op de website wilt doorvoeren. Bij ons geen uurtje factuurtje voor iedere aanpassing dus!

Met een WordPress website weet je zeker dat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt. WordPress is namelijk een open source CMS-systeem. Dit houdt in dat ontwikkelaars van over de hele wereld dagelijks de mogelijkheid hebben om WordPress verder te ontwikkelen. Het wiel wordt dus niet steeds opnieuw uitgevonden. Er wordt juist steeds voortgeborduurd op de bestaande codes, die op deze manier alleen maar verder worden ontwikkeld. Het beste hiervan is dat iedereen kan meeprofiteren! Dus ook jij!

WordPress is een universeel systeem dat overal ter wereld gebruikt wordt. Het CMS-systeem is daarom ook ideaal voor bedrijven met vestigingen in het buitenland. Daarnaast kun je door ons ook een WordPress website laten maken wanneer je niet in Nederland gevestigd bent, maar bijvoorbeeld in België. Met een kantoor in Roosendaal centrum zijn wij perfect bereikbaar voor zowel Nederlandse als Belgische klanten! Overweeg jij om een WordPress website te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een WordPress website. We maken uiteraard graag een WordPress site voor je!

WEBSITE BOUWER

Voor het creëren van een goede website is een goede website bouwer een must. Een webbouwer die verder gaat dan alleen mooie websites bouwen. Een bouwer die niet alleen een website bouwt, maar samen met een team van ontwikkelaars, designers en content marketeers nadenkt over welke online impact de website moet bewerkstelligen. Een team van webbouwers dat op de hoogte is van de laatste online ontwikkelingen, zodat je website altijd up-to-date is. Zo’n website bouwer is Red Banana.

Wij beseffen ons maar al te goed dat de ontwikkelingen op het internet razendsnel gaan, waardoor een up-to-date website essentieel is. Daarom bouwen wij websites in WordPress. Onze webbouwers zorgen er bovendien voor dat een website razendsnel laadt. Zo krijgen bezoekers van de website de beste gebruikerservaring.

RESPONSIVE WEBSITE

Wie al een beetje bekend is met websites bouwen, heeft vast weleens gehoord van een responsive website. Deze term is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de online marketing. Een adaptive of responsive website is een site die er vanaf ieder apparaat goed uitziet. Het maakt dus niet uit of de website vanaf een laptop met groot scherm of vanaf een tablet of smartphone met een klein scherm wordt bezocht. Zo genieten website bezoekers vanaf ieder scherm van een ultieme gebruikerservaring.

Dit is niet alleen fijn voor de bezoekers van de website, maar ook voor Google. Google houdt namelijk van websites met een responsive template. Daarom laat Google sites met een responsive design eerder zien in de zoekresultaten dan websites die zich niet automatisch aanpassen aan het scherm waarop de site bekeken wordt.

Websites die niet responsive zijn, lopen dus een hoop potentiële bezoekers mis. Deze potentiële klanten zien de website namelijk niet in de eerste organische zoekresultaten van Google verschijnen. Ze zullen daarentegen wél de responsive website van de concurrent kunnen vinden.

Ben jij je concurrenten al te slim af met een responsive website? Of vraag jij je juist af waarom de leads bij jouw concurrenten in de rij lijken te staan? We geven je graag meer informatie over de voordelen van een responsive website! Uiteraard bouwen wij enkel responsive websites voor onze klanten. Zo creëren we de ultieme gebruikerservaring voor bezoekers en maken we Google ook gelijk blij! 

MOBIELE WEBSITE

Hoe vaak surf jij nog achter je computer? En hoe vaak doe je dat vanaf je telefoon? Juist! Bijna iedereen is dagelijks met zijn smartphone bezig en bijna niemand gaat nog in zijn vrije tijd achter een computer of laptop zitten om te internetten. Vandaar dat wij altijd mooie websites bouwen vanuit de gedachte mobile first. Dit houdt in dat we in eerste instantie een mobiele website maken. We gaan er namelijk van uit dat de website vooral vanaf een smartphone wordt bezocht. Daarom creëren wij dus in eerste instantie een supersnelle mobiele website die de ultieme gebruikerservaring biedt voor smartphone gebruikers.

Uiteraard bouwen wij niet puur mobiele websites, maar responsive websites. Ons startpunt bij het ontwikkelen van de website is echter de mobiele website. Dit doen we niet alleen voor de mensen die je website vanaf een smartphone bezoeken, maar ook voor Google. Google laat websites die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik op een smartphone namelijk als eerste zien in de Google zoekresultaten: mobile first dus! Beschikt jouw organisatie al over een responsive website die vanuit de mobile first gedachte is opgebouwd? Wij maken er graag een voor je!

WEBSITE LATEN MAKEN ROOSENDAAL

Een website laten maken in Roosendaal doe je bij Red Banana! Ons Brabantse bureau laat zich lastig omschrijven. Zo noemt de ene klant ons een internetbureau, de andere klant een online marketingbureau en horen we anderen weer praten over hun communicatiebureau, reclamebureau, social media bureau of marketingbureau. Hoe je ons ook noemt: we helpen je graag met een website maken! Als website bouwer met een team van ontwikkelaars, webdesigners, online marketeers en tekstschrijvers beschikken wij over alle kennis en expertise om een razendsnelle, goed converterende WordPress website te maken!

Je vindt ons kantoor aan de Raadhuisstraat Roosendaal. Vanuit hier werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Wij richten ons dus niet alleen op de omgeving Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en Etten-Leur. Wij werken juist óók voor klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Groningen, Vlissingen en alles daar tussenin!

En dan hebben wij het nog niet eens over onze Belgische klanten gehad. Ook bedrijven uit bijvoorbeeld Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen en Lokeren kunnen ons de bouw van hun nieuwe website toevertrouwen.

Zoek jij nog een partij die je helpt met je nieuwe website? Door ons kun je niet alleen jouw nieuwe website laten maken, maar je kunt hem tevens door ons laten optimaliseren! Lees hier meer over conversie optimalisatie en content marketing. Of neem direct contact met ons op om een kennismakingsafspraak te maken!