We're not just a pretty face

Kwaliteit. Vertrouwen. Korte lijnen. Resultaat! Maak kennis met #TeamBanana

Red Banana kantoor social media adverteren

Vanuit het altijd gezellige Roosendaal werken wij met een jong en gepassioneerd team aan online projecten voor onze klanten. We zijn nieuwsgierig, eigenwijs en volgen iedere online innovatie op de voet. We zijn non-stop bezig met vernieuwing, met dingen uitproberen en daarvan te leren. Ontwikkelingen zien we altijd als een kans. En dat doen we met een hoop kennis en met veel plezier en enthousiasme.

Ons team is veelzijdig en in staat om op alle gebieden van online communicatie en (digitale) marketing de juiste ondersteuning te bieden. Ons uitgangspunt is online succes, waarbij we over alle gebaande paden gaan. Soms ook daarbuiten. Er bestaan namelijk ook rode bananen. Meet #TeamBanana!

#nofilter
Mark de Hooge - Red Banana

Mark de Hooge

Managing director

Ola, que pasa?

Mark staat aan het roer van het #BananaSchip. Mark is veelzijdig: hij heeft een grafische achtergrond, kan ondertussen een aardig woordje code, doet aan sales en is zelfs in te zetten als content manager. Als manager director is hij van alle markten thuis. Zijn passie en enthousiasme voor zijn werk is wat hem zo goed maakt. Mark is een harde werker die zich altijd zal inzetten voor klanten. Het beste resultaat, dat is wat telt.

Neem contact op met Mark
Brett Rijsdijk - Red Banana

Brett Rijsdijk

Content en social media manager

Hi!

Brett is content en social media manager bij Red Banana. Ze houdt van het creëren van social posts, inspirerende blogs, toffe nieuwsbrieven en SEO-teksten. Ze is Google Analytics fan en vindt het leuk om nieuwe plannen te ontwikkelen voor klanten. Verder is ze verslaafd aan reizen, series en sociale media.

Neem contact op met Brett
Stephan Oomen - Red Banana

Stephan Oomen

Front-end developer / UX designer

Haallo!

Stephan maakt alle website designs voor onze (toekomstige) klanten. Deze knappe kop is een eerste klas webdesigner! Stephan volgt alle ontwikkelingen op het gebied van webdesign op de voet en past deze meteen toe op nieuwe creaties. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op het handbalveld te vinden en houdt hij wel van een potje gamen.

Neem contact op met Stephan
Chloe Nieuwdorp - Red Banana

Chloë Nieuwdorp

Content marketeer

Hoi!

Chloë is content marketeer bij #TeamBanana. Op de werkvloer noemen we haar 'SEO-Queen'. Google heeft namelijk geen geheimen voor haar. Van het uitvoeren van een keyword onderzoek tot aan het schrijven van blogs en SEO-teksten: dat is waar Chloë goed in is. In haar vrije tijd reist ze het liefst de hele wereld over, geniet ze van lekker eten en blijft ze fit in de sportschool.

Neem contact op met Chloë
Sander Dongelmans - Red Banana

Sander Dongelmans

Webdeveloper

Howdy

Met zijn twintig lentes jong is Sander de jongste telg van de #BananaFamilie. Sander is onze webdeveloper en hij codeert de creaties van webdesigner Stephan. Dit resulteert in ellenlange codes < strong >. Sander is al jaren samen met zijn liefde Lotte. Verder is hij de grootste badeendspaarder van Nederland en vindt hij het leuk om te gamen.

Neem contact op met Sander
Rowan Lens - Red Banana

Rowan Lens

Content marketeer

Joe!

Rowan is content en social media manager bij #TeamBanana. Deze stoere krullenbol is dagelijks bezig met het maken van toffe social content in iedere vorm: fotografie, video en copy. Verder is ze lichtelijk Instagram verslaafd en ze heeft iets met camera’s, vinyl en is ze zelfbenoemd #wannabefitgirl.

Neem contact op met Rowan
Red Banana - Johan van Kalmthout

Johan van Kalmthout

Content marketeer

Ewa

Johan is content en social media manager bij de Bananas. Hij is expert op het gebied van woordgrappen, het schrijven van blogs en hij waagt zich graag aan de wondere wereld van social advertising. Ook voor het ontwikkelen van toffe inhakers is hij wel te porren. In het weekend is hij op het voetbalveld te vinden als man of the derde helft.

Neem contact op met Johan

Erwin Scheidema

Stagiair design

Ola

Red Banana is een broedplaats voor jong talent. Regelmatig hebben we dan ook de leukste stagiaires in huis. Van september 2018 tot en met februari 2019 loopt Erwin bij ons stage. Erwin volgt de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn stage doet hij onderzoek naar de online presentatie van Red Banana.

Neem contact op met Erwin