Content Marketing Social Media Bloggen Fotografie

Garmin Nederland

We love social! En dát zie je héél goed terug in ons werk voor Garmin Nederland. Voor Garmin zijn we onder andere verantwoordelijk voor de content creatie van social media berichten, webcare, social advertising en de ontwikkeling van grote campagnes. Ons doel? #BeatYesterday

Garmin-projectcase-red-banana
Garmin-projectcase-red-banana
Meer over dit project

Garmin Nederland: let’s talk social

Garmin Nederland is één van onze grotere kanten binnen ons portfolio. Iedere dag werken wij met ontzettend veel plezier voor dit toffe internationale merk! Garmin die vroeger vooral bekend stond om de navigatietoestellen is steeds meer terrein aan het winnen op het gebied van wearables. Daarmee gaat het bedrijf de concurrentie aan met grote partijen als TomTom en Fitbit. Ons content team verzorgt al zo’n drie jaar de social media content én -grote campagnes voor dit prachtige merk. Wat wij precies doen voor Garmin? Dat lees je terug op deze pagina.

Behaalde resultaten

+0 Facebook volgers
+0 Instagramvolgers
+0miljoen bericht impressies (in 3 jaar tijd)
Social media werkzaamheden

Social media ondersteuning

Voor Garmin ontwikkelen we op dagelijkse basis unieke en creatieve content voor Twitter, Facebook en Instagram. Dit doen we in de vorm van posts, blogs, video’s en afbeeldingen. Daarbij haken we zoveel mogelijk in op de actualiteit, gaan we de interactie aan met Garmin fans en inspireren we hen zoveel mogelijk met toffe content. Daarnaast houden we ons bezig met webcare.

Garmin Nederland projectcase
Garmin Nederland projectcase
Garmin Nederland projectcase
Garmin Nederland projectcase
Social content creaties

Op naar een viral social media post!

Als we content ontwikkelen voor de social media kanalen van Garmin dan proberen we zoveel mogelijk in te haken op nieuwswaardige items of dagen. Denk daarbij aan belangrijke momenten in het jaar als Valentijnsdag, Koningsdag, Moederdag of Kerstmis. Daarnaast inspireren we de (potentiële) Garmin fans natuurlijk zoveel mogelijk met de prachtige producten van Garmin. Onze focus is om vooral de interactie aan te gaan met de fans. 

Garmin Nederland inhaker
Garmin nederland Instagram Story
Garmin Nederland Instagram Story
Een dagelijkse bezigheid

Webcare ondersteuning

Ook zijn we verantwoordelijk voor de Garmin webcare. Via Twitter, Instagram en Facebook beantwoorden op dagelijkse basis vragen van klanten. Meestal kunnen we hen meteen helpen, want inmiddels hebben we zoveel kennis opgedaan over de Garmin producten #nerds. Maar meestal worden klanten doorgestuurd naar een specifieke Garmin supportafdeling die hen verder helpt. 

Garmin webcare
Garmin webcare
Garmin webcare
Productlanceringen, marketingacties en nog een heel veel meer

Ontwikkeling van grote campagnes

Naast dat we dagelijks bezig zijn met content creatie ontwikkelen we ook grote campagnes voor Garmin. Zo hebben we onder andere ondersteuning geboden bij de productlancering van het outdoor horloge: de fēnix 5 PLUS. En hebben we een campagne opgezet ter promotie van de Garmin Pay functionaliteit.

Hiervoor hebben we het bekende ‘See-Think-Do-model’ van Google toegepast. Aan de hand van dit model zijn de advertentiebudgetten op diverse manieren ingezet.

  • Google AdWords
  • Online Advertising: diverse video's zijn uitgezet bij online partijen als Men's Health, Women's Health, DutchCowboys, Want, Vi.nl en veel meer!
  • Social media content creatie: we hebben eigen content gemaakt in de vorm van blogs en fotografie.
  • Social media advertising: door middel van de juiste targetting hebben we een flinke groep (nieuwe) Garmin fans kunnen bereiken.
Garmin-pay-campagne
Instagram stories Garmin Nederland
Garmin Nederland Instagram stories